-->

Peter Parker'ın 10 Kız Arkadaşı

Reklam
peter parker'ın 10 kız arkadaşı

Örümcek Adam, seksi kadınları almaya gelince, çizgi roman dünyasındaki en şanslı erkeklerden biri olarak bilinir. Peter Parker'ın kız arkadaşlarının uzun kadrosunu okuyun ve inceleyin!

10) Mary-Jane Watson

mary-jane watson

Peter Parker'ın kızarkadaşlarını düşündüğünüzde, akla ilk gelen kadın, eşsiz Mary-Jane Watson'dır. Mary-Jane edebi bir kız ve Peter Parker'ın en ikonik ortağı. Dostlukları, Parker'ın eski kız arkadaşı Gwen Stacy öldükten sonra daha yakın haline geldi ve MJ, sevdiği kişilerin çoğunun kaybetme travmasıyla başa çıkmasına yardımcı olmak için adım attı. Örümcek Adam'ın film uyarlamalarının çoğunda bir aşk ilgisi olarak görünen kadın, bu yüzden MJ'in yarattığı inanılmaz pop kültürü etkisinin görüldüğü açık.

9) Felicia Hardy

felicia hardy

Kara Kedi olarak bilinen Felicia Hardy, Peter Parker'ın duygularına gelince, yelpazenin her iki ucunda bulunan bir kadındır. Onunla savaştı ve onu sevdi, ama ilişkilerinde ilginç olan şey, Felicia'nın asla Parker'a âşık olmadığı. Romantizm, Parker'ın belki de en ünlü kız arkadaşı Mary-Jane Watson'dan ayrılmasından sonra ortaya çıktı, ancak ilişkileri uzun sürmedi. Hardy, sivil Parker'ı kabul edemedi. Zaman zaman birbirleriyle flört etmeye yetecek kadar yakın olsalar da, bu romantizme kalıcı olmadığı kesin.

8) Gwen Stacy

gwen stacy

Gwen, Peter Parker ile inanılmaz ve sevgi dolu bir ilişki içine giren ilk kadın. Stacy, Green Goblin'in kovalaması başladığında ve en büyük düşmanı Spider-Man'a rağmen onu Brooklyn Köprüsü'nden attığında sona erdi. Spidey onu kurtarmak için elinden geleni yaptı ve onu ağlarıyla yakaladı, ancak Gwen'in boynu bu süreçte koptu. Parker'ı bu gün bile hala rahatsız eden bir şey. İlk gerçek aşkını kurtarmak için işleri nasıl farklılaştırabileceğini merak ediyor, ancak o zamandan beri başka kadınlarla birlikte umut ve sevgi buldu. Ancak Gwen'in anıları sonsuza dek Parker'da kalacak.

7) Sarah Rushman

sarah rushman

Marrow olarak bilinen Sarah Rushman, kemiklerini vücudundan çıkarabilen, kendini tehdit altında hissettiğinde silah ve vücut zırhı olarak kullanabilecek bir mutant. SHIELD tarafından beyni yıkandı, öğretim görevlisi Peter Parker'ı hızlı bir şekilde geliştiren bir Empire State Üniversitesi öğrencisi - Sarah Rushman - olduğuna ikna oldu. Birkaç randevudan sonra romantizm hızla ortaya çıkıyor ve Rushman'ın Parker'ın Spider-Man olduğunu keşfetmesi her şeyi değiştirdi.

6) Silver Sable

silver sable

Örümcek Adam ve Silver Sable’ın sonunda eski kız arkadaşının (Kara Kedi) kazara ölümünü takiben birlikteliği başlamış oldu. Keder, Sable'ın Peter ile birleşmesini ve Peter Parker'ın kız arkadaşlarının bir sonraki haline gelmesine neden oldu. Ancak 'gerçek dünyada', Silver Sable ve Spider-Man'in ilişkisi flört etmeden çok şakalaşmadan öteye geçmedi. Geçmişte Sable, Örümcek Adam'ı onun için çalışması için işe aldı ve kahramanı para aklayıcıdan suçlayıcı belgeler çalmakla görevlendirdi. Cinsiyet rollerinin değiştiğini ve kadının, özellikle çizgi roman evreninde kontrolü ele aldığını görmek her zaman iyidir, ancak ikisi, iş ve zevki bir araya getirip bir çift olarak bir araya gelebilir mi?

5) Silk

silk

Silk, Peter Parker'ı Spider-Man'a çeviren aynı radyoaktif örümcek tarafından ısırılmasıyla ilginç. ‘Original Sin’ hikayesi sırasında ortaya çıkan sırrıyla, Silk (AKA Cindy Moon) ve Parker arasında ilk buluşma derhal fiziksel bir çekim oluşmasına neden oldu. Beraber çok zekidirler, ancak Spidey için asla “bir” ilişki olma yönünde değildi.

4) Kitty Pryde

kitty pryde

Kitty ve Spider-Man'ın dostluğu X-Men ve Spider-Man işbirliğiyle başladı, Kitty hızla Spider-Man'i etkiledi. Bu ikisinin paylaştığı ilişki hakkında heyecan verici olan şey, arkasındaki yazıdır, Kitty'nin Ultimate Spider-Man'daki karakterinin hoş bir şekilde ortaya çıkışı ve “Peter Parker’ın Kız Arkadaşlarından Biri” olmaktan başka şeyler yapmasına izin verilmesi. Ne yazık ki Kitty için ikisi, Parker'ın MJ'i öptüğünü keşfetmesinden sonra ayrılmalarına neden oldu. Onu affedemedi ve sadakatsiz bir ilişkide kalamadı, ancak ikisi sonunda tekrar birbiriyle medeni bir şekilde arkadaş kaldılar.

3) Glory Grant

glory grant

Başlangıçta, Flash Thompson'la paylaştığı apartman dairesine taşınmasından sonra Peter'ın hemen koridorunda yaşayan Glory Grant, Peter Parker'la sürekli flört ettiği görülen bir süpermodeldi. Resmen Peter Parker’ın kız arkadaşlarından biri olmamasına rağmen, arkadaşlıklarının arkadaşlıktan öte gelişebileceği konusunda birçok sonuç vardı. Parker, Grant'e J. Jonah Jameson’un Daily Bugle’ın sekreteri olarak görev yapmasına yardım etti, ancak daha sonra Jameson’un Spider-Man’e karşı kişisel mükafatını bırakmaya asla istekli olmayacağını farkettiğinde işi bıraktı.

2) Carlie Cooper

carlie cooper

İlk olarak Norman Osborn ve Flash Thompson tarafından tanıtıldı, Carlie ve Peter hemen yakınlaştı ve aslında çok fazla çatışma olmadan sevgi dolu ve mutlu bir ilişki kurdu. Bir New York Polis Departmanı dedektifi olarak, onun bilgisi, onu hayatında Örümcek Adam olarak kullanan Peter için paha biçilmezdir, ancak Parker'ın alternatif kimliğini tespit ettiğinde, ilişkiyi koparır ve New York'u terk eder. Bu gerçekten çok utanç verici çünkü Carlie Peter Peter'in kız arkadaşlarını listelemeye geldiğinde daima hayranların favorisi olmuştur. Belki gelecekte, çiftin daha uzun ömürlü, sevgi dolu ve sadık bir ilişkiyle yeniden birleştiğini göreceğiz.

1) Rogue

rogue

Rogue ve Spider-Man hiçbir zaman resmen bir çift olmadı ama Rogue'in Spidey'i öpmeye çalıştığı 'X-Men Forever' meselesi, kalbini takip etmesini söyledikten sonra bu hikayenin en unutulmaz anlarından biri. Rogue'nin tutkularının karşılıklı olarak geri döndüğünü görmek harika olurdu, ama şimdilik geriye dönüp bakmak için sadece bir sayfa çizgi romanımız oldu. Spidey, Rogue'un kendine bakabilecek bir kadın olduğunu fark ettiğinde pozisyonunu tekrar değerlendirebilir; sonuçta, tek başına bir Avengers ekibi çıkardı.

Reklam