-->

En Güzel 10 Playboy Kadını (Playmate - Ayın Oyun Arkadaşı)

Reklam

Playboy, ABD kökenli erkek dergisidir. 1953 yılında Hugh Marston Hefner tarafından kurulmuştur. Playboy kadınlarından oluşan listeyi derledik. Listedeki güzellerin bazıları sadece fiziksel güzellikleri, bazıları da kariyerleri ve diğerleri medyadaki oyunculuklarıyla ünlendi.

10) Shanna Moakler (Ayın Oyun Arkadaşı - Aralık 2001)


Shanna Lynn Moakler, Amerikalı bir model , oyuncu ve televizyon yıldızıdır. 1995 yılında Miss New York USA yarışmasının galibi oldu. Moakler 15 yaşında modelliğe başladı ve daha sonra Aralık 2001'de Playboy dergisi tarafından Ayın Oyun Arkadaşı seçildi.

9) Jayne Mansfield (Ayın Oyun Arkadaşı - Haziran 1963)


Jayne Mansfield, Amerikalı sinema oyuncusu. Marilyn Monroe'ya rakip olmaya aday gösterilmiştir. Frank Tashlin, 1957 yılında çevirdiği "The Girl Can't Help It" (Dünya Güzeli) ve "Will Success Spoil Rock Hunter" filmlerinde Amerikan tüketim dünyasının aşırılıklarını açığa çıkarmak için onun iri göğüsleriyle belirginleşen bedensel özelliklerini kullanmıştır. Haziran 1963'de Playboy dergisi tarafından Ayın Oyun Arkadaşı seçildi. Ölümüne yol açan araba kazası için de farklı yorumlar yapılmış, yaşarken olduğu gibi acımasızca sömürülmeye devam etmiştir.

8) Dorothy Stratten (Ayın Oyun Arkadaşı - Ağustos 1979)


Dorothy Ruth Hoogstraten, Kanadalı bir model ve oyuncudur. Stratten, Ağustos 1979'da Playboy dergisi tarafından Ayın Oyun Arkadaşı seçildi. Stratten, üç komedi filminde ve ABD ağ televizyonunda yayınlanan en az iki gösteri bölümünde yer aldı. 20 yaşında , aynı gün intihar eden yabancı kocası / yöneticisi Paul Snider tarafından öldürüldü. Ölümü, iki sinema filmine ve 1983 tiyatro gösterisine ilham verdi.

7) Kelly Monaco (Ayın Oyun Arkadaşı - Nisan 1997)


Kelly Marie Monako, Amerikalı olan model, aktris ve televizyon oyuncusudur. 1996'da, mankenlik alanında kariyer yapmayı düşünen Monaco, fotoğrafını Playboy'a gönderdi. Sonuç olarak, Nisan 1997'de Playboy dergisi tarafından Ayın Oyun Arkadaşı seçildi. 1990'larda Playboy'la olan görev süresi boyunca Monaco birçok Playboy Special Edition yayınında yer aldı.

6) Jenny McCarthy (Ayın Oyun Arkadaşı - Haziran 1994)


Jennifer Ann McCarthy, Amerikalı aktris, manken, televizyon sunucusu, yazar, senarist ve aşı önleyici aktivisti. Kariyerine 1993 yılında Playboy dergisi için çıplak bir model olarak başladı ve daha sonra Haziran 1994'de Playboy dergisi tarafından Ayın Oyun Arkadaşı seçildi.

5) Shannon Tweed (Ayın Oyun Arkadaşı - Kasım 1981)


Shannon Lee Tweed, Kanadalı model ve erotik film oyuncusu. 1990'lı yıllarda Tv için çekilen erotik gerilim filmleriyle adından söz ettirdi. Kasım 1981'de Playboy dergisi tarafından Ayın Oyun Arkadaşı seçildi. Tweed, Playboy Mansion’da yaklaşık 14 ay Hugh Hefner’ın ortağı olarak yaşadı. Konak, gelecekteki kocası, müzisyen Gene Simmons ile ilk buluşmasının yeriydi.

4) Bettie Page (Ayın Oyun Arkadaşı - Ocak 1955)


Bettie Page, 1950'lerde pin-up ve fetiş resimleri ile popüler olan Amerikalı model. Saç rengi ve kesimiyle birçok ünlü kişiyi etkiledi. Ocak 1955'de Playboy dergisi tarafından Ayın Oyun Arkadaşı seçildi. İlerleyen yıllarda depresyona giren Page, yıllarca medya kuruluşlarına röportaj vermedi. Daha sonra röportaj vermeyi kabul etti ama fotoğrafının çekilmesini istemedi. Birçok şarkıya, kitaba, film ve belgesele konu olan Bettie Page, bazı kadın hakları savunucuları tarafından da “kadınların özgürleşmesinin öncülerinden” kabul edildi.

3) Pamela Anderson (Ayın Oyun Arkadaşı - Şubat 1990)


Pamela Denise Anderson, Kanada doğumlu oyuncu, model, yapımcı ve yazardır. Hem ABD hem Kanada vatandaşıdır. Kısa bir süre sonra Pamela Anderson Playboy için mankenlik yapmaya başlar ve derginin Ekim 1989 sayısına kapak oldu. Los Angeles’a taşındı. 1990’lı yıllarda birçok kez Playboy dergisine poz verdi. Şubat 1990'da Playboy dergisi tarafından Ayın Oyun Arkadaşı seçildi. 2004'te Playboy dergisinin kapağında ilk kez tamamıyla çıplak yer alır. Sonrasında da Stuff ve GQ dergilerine de çıplak olarak kapak olur. 2004 yılında Pamela Anderson Star adlı, Eric Shaw Quinn’in kaleme aldığı bir kitap bastırır. Kitap, bir gencin şöhrete ulaşmak için neler yapabileceğini anlatmaktadır ve Pamela kitap için imza turnesine çıkar. 2005 Ocak ayında Pamela Anderson bir kez daha göğüs estetik ameliyatı yaptırdığını ve yeni göğüslerinin eskiye oranla daha büyük olduğunu açıklar.

2) Anna Nicole Smith (Ayın Oyun Arkadaşı - Mayıs 1992)


Anna Nicole Smith, Amerikalı strip yıldızı ve model. Mayıs 1992'da Playboy dergisi tarafından Ayın Oyun Arkadaşı seçildi. 1993 yılında Playboy dergisi tarafından yılın güzeli seçildi. 1994 yılının haziran ayında, 89 yaşındaki Teksaslı ünlü petrol milyarderi J. Howard Marshall ile evlendi, 14 ay süren evliliğinin ardından kocasının ölümüyle Marshall'ın oğlu E. Pierce Marshall ile miras mücadelesine girişti.

1) Marilyn Monroe (Ayın Oyun Arkadaşı - Aralık 1953)


Marilyn Monroe, Amerikalı aktris ve model. Komedi filmlerindeki "aptal sarışın" karakterlerini oynamasıyla tanınan sanatçı, 20. yüzyılın en ünlü sinema yıldızlarından ve seks sembollerinden biriydi. Her ne kadar sadece on yıldır filmlerde başrol oyuncu olarak yer almasına rağmen, filmleri 1962'de beklenmedik bir şekilde öldüğünde 200 milyon dolar hasılat elde etmişti. Büyük bir popüler kültür simgesi olarak görülmeye devam etmektedir. Bir zamanlar verdiği seksi pozlar ortaya çıktı. Monroe, daha sonra basına çıplak pozlar verdiğini, bunu parasız ve aç kaldığı için yaptığını söyleyerek kariyerini bitirecek olası bir skandaldan kurtulmayı başardı. Bu pozlar, daha sonra Playboy'un ilk sayısında yayınlandı. Aralık 1953'de Playboy dergisi tarafından Ayın Oyun Arkadaşı seçildi.

Reklam