-->

En İkonik 10 Çizgi Film Annesi

Reklam
en ikonik 10 çizgi film annesi

Şimdiye kadar yapılmış en iyi süper kahramanlı çizgi filmleri listeledik.

10) Vilma Çakmaktaş - Taş Devri

vilma çakmaktaş

Vilma Çakmaktaş, klasik şov Taş Devri'ndeki iki ikonik çizgi annesinden biridir. Çakmaktaş ailesi, dinozorların neslinin tükenmediği ve yalınayak, "modern" mağara insanlarıyla bir arada olduğu bir dünyada yaşıyor. Vilma 1960 yılında çıkış yaptı ve o zamandan beri Çakmaktaş ailesinin en önemli üyesi olarak kalbimizi kazandı. Bedrock'ta ev kadını ve Fred'in kızı Pebbles ile ilgileniyor. Kızıl saçlı anne bir bebek fil elektrikli süpürgesi ve bir pelikan çamaşır makinesi ile temizlik yapıyor. Vilma genellikle kocasının karakteri için bir önleyicidir ve onu her zaman beladan kurtarır.

9) DiDi Pickles - Rugrats

didi pickles

Eşinin tuhaf ve tehlikeli icatlarıyla uğraşan DiDi Pickles, iddialı ve anlayışın mükemmel dengesidir. Rugrats'taki aile reisi olan anne bebekleri yönetiyor ve güvende tutuyor. Alışılmamış stilde kızıl saçlı, uzun bir kırmızı elbise, altın takılar ve yuvarlak yeşil gözlükler takıyor. Çocukların kendilerini her zaman bir sorun yaşamalarına ve sürekli sorun yaratan bir kocaya rağmen, Diane Kropotkin Kerpackter-Pickles, genellikle ailenin akıl ve çözümünün sesidir.

8) Bambi'nin Annesi - Bambi

bambi'nin annesi

Bambi'nin annesi çok küçükken ölse de, ona çok şey öğretti. Bambi doğduktan sonra ilk olarak bu hayvan anne ile tanışıyoruz. Mevsim boyunca, yaşam ve hayatta kalma hakkında birçok ders öğretir. Sonunda bir avcı tarafından vurulur. Öldükten sonra bile, Bambi'ye yaşam hakkında büyük bilgelik sunar. 2006 yılında piyasaya çıkan Bambi 2 filminde, Bambi rüyada annesiyle karşılamaktadır. Neden ayrılmak zorunda kaldığını soruyor ve “Ormandaki her şeyin bir mevsimi var. Bir şeyin düştüğü yerde, bir başkası büyüyor. Belki daha önce orada olanları değil, aynı zamanda yeni ve harika şeyler” diye yanıtlıyor. Bu ikonik anne, mezarın ötesinde bile öğretiyor.

7) Jane Jetson - Jetgiller

jane jetson

Vilma Çakmaktaş dinozor ve kuşla çalışan makineler dünyasında yaşarken, Jane Jetson tamamen alternatif bir evrende yaşıyor. Robotik kasılmalar ve hologramlar gibi fütüristik unsurlar ile sanki ikisi birbirinden ışık yılı uzaklıkta. Orbit Şehrinde ikamet eden Jane Jetson, bir ev hanımı olup, çok sevilen bir anne ve eştir.

6) Sheila Broflovski - South Park

sheila broflovski

South Park'ın çocuklarıyla başa çıkmak için bu kadın bir aziz olmalı! Sheila basmakalıp Yahudi anne özelliklerini taşıyor. Saçını bir arı kovanı tarzında toplar, New York aksanına sahiptir, pantolon giyer ve fazla kiloludur. Çocuklarını aşırı korumacı ve sıklıkla onları olumsuz yönde etkileyebilecek herhangi bir şeyden korumaya çalışıyor. Sheila, bir bölümde, kocasıyla birlikte cinsel rol oynama ile ilgili şeyleri denemeye çalışmıştı.

5) Malory Archer - Archer

malory archer

Malory Archer sert bir bayandır. İcra Kurulu Başkanı olarak Malory, çalışanlarını eleştiriler ve sert yorumlarla yönetir ve neredeyse her zaman elinde bir içki bulunur. Malory, oğlunun babasının kim olduğunu bilmeyen, kafa sallayan bir annedir. Oğlunun erken yaşamının çoğunda çalıştı ve etrafta yoktu. Oğlunu zorbalıkla meşgul olmadığında, onu tamamen göz ardı ediyor. Malory, annelik becerilerinin yetersizliği nedeniyle büyük olasılıkla bu ikonik anneler listesinde yer aldı.

4) Anne - Dexter's Laboratory

mom from dexter's laboratory

Dexter'ın Laboratuvarı'ndan gelen anne, listedeki dördüncü sırada yer alıyor. Muhtemel bir mikrop-fob, her zaman lastik eldivenlerde görülür. Basmakalıp bir TV ev kadını olarak, kıyafeti üzerine önlük giyer ve pompa kullanmayı sever. Test edildiğinde sert bir öfke barındırıyor ve uymuyorsa çocukları disipline etmekle tehdit ediyor. Öfkesi sadece çocuklarına yönelik değil. Dizi boyunca başka bir anneyi de dövdü, oğlunu uzaylılardan kurtardı ve dünyayı kurtarmasına yardım etti.

3) Linda Belcher - Bob Burger

linda belcher

Bob's Burgers'daki eksantrik ailesinin başında, Linda Belcher çok iyimser. Kocasının restoranının muhasebesini tutuyor. Utanç verici çizgileri ve antikalarıyla, kolayca yalvarmayacağımız bir annedir. Linda ilginç ve garip, tıpkı annelerimizin görünüşüne benziyor, işte bu yüzden ikonik karikatür anne listesinde yer alıyor.

2) Lois Griffin - Family Guy

lois griffin

Eski bir meth bağımlısı ve kleptomaniac, Family Guy'tan Lois Griffin klişeleşmiş TV annesi değil. Dizi boyunca Lois, kumar bağımlılığı ve bulimya gibi çeşitli davranışlar sergiledi. O umutsuz bir kadın ve yaşlı ve genç erkeklerle birkaç ilişkisi var. Kocası Peter'ı Bill Clinton ile aldattı ve hatta başarısız olduğu Bob Barker ve Justin Bieber'ı baştan çıkarmaya çalışıyor. Sınır tanımıyor ve kız arkadaşının erkek arkadaşını ve kız arkadaşından bile cinsel iştahını yatıştırmak için kullandı. Kesin bir ikonik anne ve komik.

1) Marge Simpson - The Simpsons

marge simpson

Tüm çizgi film annelerinden en popüler olan The Simpsons'tan Marge Simpson'dır. Kendine özgü mavi bir arı kovanı saçı var ve askısız yeşil bir elbise giyiyor. Çatlak sesi birçok kişi tarafından tanınır. Hasta ve mantıklı, genellikle ailesinin problemlerini iyi mizah ile alır. Acımasız kocası ve her zaman belada olan oğlu ile iyi bir şekilde ilgileniyor. O en ikonik çizgi film annesidir.

Reklam